Herberg de Bernardushoeve

Nu op de wisseltap

Weizenbock

Alc. 8%

De Ambrass Weizenbock is weer volop bij ons verkrijgbaar. Deze weizenbock heeft een warme amber kleur en is licht troebel. Een heerlijke volle smaak met tonen van rijpe sinaasappels, banaan en karamel. Met zijn 8% is het een volmondig bier waar je prima van kunt genieten.

Binnenkort op de wisseltap

De Dorstige Lambertus

5,5% vol

Het gebruik van pilsmout geeft dit bier zijn doordrinkbare karakter. Het subtiele gebruik van bitter- en aromahop in combinatie met de gekozen mouten zorgt voor een fris blond bier met een licht kruidige en bittere afdronk.

Herberg de Bernardushoeve

Eten en Drinken

Eindelijk bent u weer welkom op en in onze mooie hoeve of terras.Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw concept en vinden het fijn om u mee te nemen in onze plannen.Een hapje of drankje voor onderweg? Ook daarvoor kunt u een tussenstop bij ons maken.

 

Feestlocatie

Wij hebben een gezellig overdekt chalet met vele mogelijkheden. Van communie tot bruidsfeest, van diplomaviering tot koffietafel.Op zoek naar een locatie voor uw feest? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.