Alfa Sport Oirsbeek

Nu op de wisseltap

Oh Denneboom De Fontein

Oh Denneboom

Alc. 8.5%

Oh Denneboom is hét kerstbier van de Fontein, naast de volle zachte smaken die de donker moutsoorten met zich meebrengen, is hier ook steranijs en kaneel toegevoegd. Wij proberen zoveel mogelijk ingrediënten lokaal te verkrijgen en zelf te verbouwen, met eigen
moestuin en bijenkas.

Binnenkort op de wisseltap

Winterblond de Fontein

Winterblond

Acl. 7,9%

Kleur is goudblond, helder/tweeschijn met een fijne witte  schuimkraag en geur van geel fruit en mout. Zoet en bitter in goede balans. Smaken van mandarijntjes tot sinaasappel, een subtiele kruidige twist met een vleugje steranijs. Écht winterbier!

Alfa Sport Oirsbeek

VV ALFA SPORT is een amateurvoetbalclub uit de gemeente Beekdaelen. Wij zijn ontstaan op 1 juli 2016 na een fusie tussen RKVV ADVEOSV Schinnen en VV Puth.

Onze club is de trotse bespeler van de ALFA SPORT ARENA. Vanuit de kerktoren van Puth kun je een blik werpen op het voormalige complex van SV Schinnen. Dit is gelegen naast de voormalige accommodatie van RKVV ADVEO. Het vlaggenschip van VV ALFA SPORT is in het seizoen 2016-2017 begonnen in de 3e klasse B en dit is ook de huidige competitieklasse.