Over ons

Over ons

De Wisseltap

Door de interesse en passie voor de wereld achter speciaalbier, de jarenlange ervaring als horecamedewerker en vervolgens de opleiding tot internationaal biersommelier is het idee ontstaan van ,,De Wisseltap’’.  
.
De wisseltap is er op gericht dat elke horecaonderneming binnen een bepaalde omtrek, plaatselijk een exclusief assortiment krijgt aangeboden van verschillende microbrouwerijen. Deze heeft een looptijd van 1 jaar en bestaat uit 10 diverse Limburgse speciaalbieren die vooraf op smaak, – seizoen en beoordeling zijn voorgeselecteerd.

De lokale microbrouwerijen kunnen met hun ambachtelijke bieren periodiek deelnemen en partner worden van www.dewisseltap.nl

Onze missie

Bijdragen aan een grotere bekendheid van de lokale Microbrouwerijen.
De Horecaonderneming een wisselend assortiment aanbieden van lokaal speciaalbier.
Hun gasten kennis te laten maken met diverse bieren van Limburgse Microbrouwerijen.

Biermatcher

De Biermatcher is de bedenker achter dit concept en als biersommelier is het mogelijk om voor u persoonlijke proeverijen te verzorgen en of advies te geven in uw Bierkaart. Hebt u interesse als brouwerij of horecaonderneming om deel te nemen dan kunt u contact opnemen met de Biermatcher. Zie alvast onze folder rechtsboven ter informatie.